Розичка
Забелязали ли сте, когато понякога се събудите рано, как природата "диша" по-спокойно? Как ни радва със свежестта на новия ден и ни изпълва с енергия и усещане за ... вечност. Това чувство е незаменимо!
Утринната красота се крие в усмивката на раждащия се ден, в първите лъчи на слънцето, които погалват с нежност всичките ни сетива, в събуждащата се природа за нов ден и ново начало. В такива моменти човек има чувството, че цялата природа ликува от радост, птичките пеят, пчеличките жужат, цветята разтварят широк цвят, за да се порадват на поредния красив ден и за да се къпят в утринната роса.
Сутрин и уханието на природата е някак странно, различно, омайващо... Това за мен е еликсирът за мир и хармония със себе си и със света, който ни заобикаля.
Сутрин всичко е красиво! Защото нов живот се ражда в новия ден. Защото е ново начало. Защото това ново начало е погълнало в себе си цялата хармония и красота на Вселената. И защото природата пее своята песен с нестихваща радост - песента за утринната красота. Доловете мелодията й...


0 Responses

Публикуване на коментар