Розичка
1. Едно голямооооо гуш - какво по-хубаво от това да се събудиш до любимия човек, да срещнеш погледа му, още щом отвориш очите си и да го гушнеш силно. силно.
2. Свеж въздух - да отвориш широко прозореца и да поздравиш новия ден с една голяма усмивка, да видиш пухкавите облачета и да си кажеш, че ти предстои един прекрасен ден!
П.С. Много ни се иска от нашия прозорец да видим тази гледка :)
3. Чаша ароматно кафе - ароматът, който диша из цялата къща, ни ободрява и освежава. Глътка спокойствие и наслада рано сутрин.
4. Хубава закуска - тя е едно от най-важните неща за хубавото начало на свежия ден. А особено, когато си хапваш на чист въздух, примерно на терасата, в компанията на любим човек, е още по-вкусна.
5. Интернет, блогване и Svejo.net - без интернет не можем. Обичаме да блогваме, но най-обичаме Svejo.net, защото това е необятно море от информация, забава и усмивки.
6. Смях, смях, смях - "Денят се познава от сутринта", затова усмихнете се и денят Ви ще бъде по-цветен и по-красив!
7. Няколко положителни реда, може би - не всеки има време за книга сутрин, но положително написаните книги, ни вдъхновяват и дават хубав старт на новия ден.
8. Ако имахме възможност, бихме ходили боси по тревата всяка сутрин - зарежда с много положителни емоции.
9. Да помечтаем - мечтите ни движат напред и ни дават смисъл, който прави деня ни прекрасен.
10. Работа - колкото и понякога да ни се спи до обяд, трябва да работим, да се борим и да покорим нови върхове, защото това ни прави ЩАСТЛИВИ!

Розичка
Етикети: edit post
3 Responses
 1. Zlatina Says:

  11.Сутрешната статия в "Добро утро, България!". :) 2. Анонимен Says:

  All great shots !...
  I prefer the cat's one !...
  Ciao from Italy
  :)


Публикуване на коментар