Розичка
Добро утро на всички! Как сте? Събудих ли Ви? А Вие нали не сте агне, защото, ако сте - бягайте от кошарата и се скрийте някъде, поради съображения за сигурност. Знам, че Ви мързи; знам, че стопанинът вкара 100-мегабитов интеренет и ти подари за рожденния ден най-новия модел лаптоп и ти се чудеше какво става. Ами, ето това става - днес ще те изпратят в дебрите на... Бог знае къде. Затова те глезиха така! Ако не избягаш, няма да можеш вече да питаш чичко Google къде се намират най-сладките тревички и леля Wikipedia за вкусовите качества на храната, която консумирВаш. Няма да ги има вече вечерите в Skype, когато си чатеше с най-красивото агне на света - Бонифация от другата кошара. Тя, любовта на живота ти, едничкото агне, заради, което прекара цели 2 нощи в бодърстване в търсене на най-якия wallpаpеr за нейния блог, който блог всъщност го поддържаш ти, защото Бонифация, като всяка нормална жена, започва нещо и го зарязва още на втория ден.
Бягай, бягай, че късно става! Климатикът винаги ти духа студено, знам, но нали ти казах да не стоиш до вратата и да не изяждаш дистанционното. Красив си, умен си и си млад... трябва ти само шампоан против пърхот... та, не си пропилявай живота, а се пази! Пази се, заради Бонифация - заради всичките обещания, които си й дал - ще я заведеш на кино; на сладкарница - по-точно в "Ангелите на агнетата" на по парче торта от жълтурчета и кола с ечемичено брашно; обеща й да тичате голи ... когато стопаните Ви острижат за лятото, а през пролетта да я заведеш на Агнешката седмица на модата.
Избери живота - заради себе си, заради нея, а и ... заради лаптопа - последен модел е. Дори да избягаш и да нямаш нет, нали имаш WiFi, бре? Така че се пази! И затвори вратата на лятната кошара, че става течение.

Честит имен ден на всички! Пожелаваме Ви много здраве, щастие, любов и сладки като петмез моменти! ;)

Розичка & Цецо
Снимка: dni.li
0 Responses

Публикуване на коментар